Dieta na redukcje

Tu dowiesz sie co i jak jeść aby zrzucić parę kg.

Dieta na redukcje

Postprzez Paker » 23 Maj 2010, 11:54

Ułoży mi ktoś dietę na redukcję?

Kupiłem już sobie olimp thermo speed.
Paker

Re: Dieta na redukcje

Postprzez algorytm » 05 Cze 2010, 20:18

Tutaj CI nikt nie bedzie ukłądał diety, wrzuć coś następnie pomożemy, doradzimy ale nie bedziemy calej roboty za ciebie odwalać
Leci samolot z umysłowo chorymi do innego zakładu. Wszyscy zaczęli wariować więc kapitan powiedział koledze obok by dał im wódki, żeby się uspokoili. Lecą dalej, kapitan mówi do swojego kolegi coś za cicho tam, idź sprawdź co się dzieje, więc poszedł. Patrzy a tam tylko jeden leży, pije i rzyga. Kapitan pyta się go gdzie się wszyscy podziali, a on na to, że poszli butelki sprzedawać :-D

Trening - Dieta - Suplementy i Odżywki - Doping - Kulturystyka i Fitness - Sport
algorytm

Postprzez Atleta » 05 Cze 2010, 20:18

dokładnie wrzuć jakiś szkic twojej diety
Siedzi w autobusie pijak, a nad nim stoi kobieta trzymając się uchwytu. Spod pachy wystają jej krzaki gęstych włosów.
Nagle pijak mówi do niej:
- Hej baletnico, nie za wysoko z tą nóżką???!!!

Nie udzialem porad w PW ani gg, wyłącznie na forum!!
Atleta

Postprzez kudi » 18 Wrz 2011, 09:07

chleba nie jedz wogóle nie pij mleka soków coli przede wszystkim nie jedz fast fodów jedz orzeszki ziemne suszone owoce 1 jogurt naturalny dziennie przynajmniej 3 miesiące.W mens health czytałem że faceci którzy go spozywali przez 3 miesiące zrzucili ok 80%z brzucha i 61% z reszty ciała niż ci którzy go nie spożywali
kudi

Wróć do Dieta przy redukcji

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości